• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Six Pack Killer Abs program oblikovanja

woman-perspiration-fitness

Six Pack Killer Abs program oblikovanja

Paket uključuje individualnu konzultaciju i plan prehrane za redukciju masnog tkiva,  tretmane elektrostimulacije trbušnih mišića pod stručnim vodstvom više fizioterapeutkinje (30min) vrhunskim Compex uređajem te  individualne treninge (60min) za sagorjevanje masnog tkiva i ciljano jačanje trbušnih mišića sa instruktorom fitnessa u teretani. Studio Fizio Fit pruža vrhunsku uslugu – samo najbolji aparati i najstručnije osoblje.

Kome je namjenjen program i koji su njegovi ciljevi?

Tisuću trbušnjaka kasnije, stalna odricanja od najukusnije hrane a Vi i dalje nemate trbušnjake o kojima sanjate. Program je namjenjen svima koji nemaju vremena trošiti svaki dan sate i sate u teretani a žele postići trbušnu definiciju i svima čiji treninzi jednostavno ne daju željene rezultate.

Zašto individualni trening?

Svako tijelo je drugačije građeno te mu je potrebno individualno pristupiti sa drugačijim vježbama. Zahvaljujući znanju iz područja fizikalne medicine i fitnesa, vježbe za trbušne mišiće prilagođene su svakome, čak i onima koji imaju probleme sa vratnom i lumbalnom kralježnicom. Suprotno uvriježenom mišljenju, trbušnjacima nećemo dobiti definiciju trbuha, za to je prvo potrebno otopiti slojeve masnog tkiva koje prekrivaju trbušne mišiće. U ovom programu namjenjenom pripadnicima oba spola, trening traje sat vremena, od čega pola sata ulažemo u vježbe snage trbušnih mišića a pola u kardio vježbe kako bi smo sagorili masne naslage na trbuhu.

Što je to Compex i zašto je bolji od drugih elektrostimulatora mišića?

Compex je švicarski brend koji je kroz razdoblje 30 godina izgradio neusporedivu stručnost u području fizioterapije, liječenja boli i sportskog treninga.

Compex je vodeća tehnologija na području elektrostimulacije, te vrlo bitna i potrebna zdravstvenim radnicima u fizikalnoj i medicinskoj rehabilitaciji, ali i rekreativcima i vrhunskim profesionalnim sportašima.

U svijetu sporta je najpoznatija i najučinkovitija tehnologija mišićne elektrostimulacije za izvođenje treninga, mišićnog oporavka, za prevenciju i tretiranje ozljeda, liječenje boli.

Njihovu učinkovitost potkrepljuju klinička ispitivanja, Compex je dobitnik niza tehnoloških, funkcionalnih i dizajnerskih nagrada u svijetu. U suradnji sa švedskim CEFAR-om, vodećim svjetskim istraživačem i proizvođaćem elektrostimulatora, Compex predstavlja ubjedljivo vodeću tehnologiju na tom području.

Compex se ponosi svojom MI-tehnologijom – MUSCLE INTELLIGENCE je revolucionarna Compex-ova tehnologija koja uzima u obzir specifične karakteristike svakog mišića, kao što su npr. veličina, snaga, sastav i tip te tako nudi primjerenu mišićnu stimulaciju. Senzor mišićne inteligencije omogućava najširi krug djelovanja, jer se mišićna stimulacija može koristiti od najranijih trenutaka nakon povrede ili operacije sve do najzahtjevnijih sportskih aktivnosti. Također je učinkovit kod otklanjanja različitih bolnih stanja i aktivne regeneracije sportaša nakon treninga. Od sada nadalje, svaki je program napravljen upravo za Vas.

Što je to elektrostimulacija?

Elektrostimulacija mišića je tehnika koja kontrahira mišiće električnim impulsima. Oni djeluju na mišić na način da reproduciraju prirodnu kontrakciju, takvu kakva se postiže fizičkom aktivnošću. Compex mišićni stimulatori reproduciraju u potpunosti jednake fiziološke učinke na motorički živac kao što ih reproducira mozak i uzrokuju da se mišić napne. Ljudski mišić ne zna od kud signal koji podražuje njen motorni živac dolazi, a signal od mišića postigne točno traženi učinak. Mozak neprestano proizvodi takve naredbe, koje se u obliku točno odmjerenog broja signala u minuti preko kralježnice prenose na motorički živac. Signal potom uzrokuje bilo samo trzaj ili potpunu kontrakciju, ako se ograničimo samo na ta dva učinka. Ako te signale nadomjestimo potpuno jednakima, koje reproduciramo u instrumentu i preko kablova i elektroda prenesemo do motoričkog živca određenog mišića, postići ćemo isti učinak.

Elektrostimulacija mišića može se koristiti za :

poboljšanje natjecateljskog nastupa, bez obzira na to kojim se sportom bavimo; možemo ciljano trenirati sposobnost mišića i npr. eksplozivnost, izdržljivost, brzinsku izdržljivost, statičku snagu itd.

oblikovanje tijela – pravilnim izborom programa na instrumentu možemo povećati volumen svojih mišića, skladno ih razvijati i poništiti određene pridobivene mane u pokretu.

bolju i bržu regeneraciju – regeneraciju treba izvoditi svaki sportaš nakon napornih natjecanja i treninga, a to posebno znači za sportove izdržljivosti.

uklanjanje bolova – elektrostimulacijom ne možemo otkloniti uzrok boli. Ali možemo u potpunosti ukloniti osjećaj boli (programi TENS).

sprečevanje atrofije i opadanje volumena i mišićne snage radi neaktivnosti, u vremenu od povrede do operacije ili kad radi povrede ne možemo aktivno izvoditi kontrakcije određenih mišića.

nadomještanje onih tipova treninga koje radi povrede ne možemo uspješno izvoditi.

Koje su kontraindikacije?

Kontraindikacije: epilepsija, trudnoća, elektrostimulator srca (pacemaker), svježa rana, tumori, teške cirkulatorne arterijske smetnje, trbušne hernije (kod stimulacije abdominalnih mišića), poremećaj perifernog osjeta, teže srčane bolesti, fraktura na području koje se tretira, tretman nakon nedavne operacije.

 

 

 

 

Kontakt telefon

+385 91 94 98 440

Radno vrijeme

Pon 09:00-13:00, 18:00-21:30
Uto 09:00-13:00, 18:00-21:30
Sri 09:00-13:00, 18:00-21:30
Čet 09:00 -13:00, 18:00-21:30
Pet 09:00 -13:00, 18:00-21:30
Sub 10:00 - 13:00
Nedjeljom zatvoreno

Click to open a larger map