60+ / korektivne vježbe

Grupa je namjenjena dvjema skupinama klijenata: 

Prvi su u dobi od 60-te godine života na više kako bi prevenirali osteoporozu i druge probleme lokomotornog sustava te omogućili vitalnost tijela i duha u zrelim godinama života. 

Druga skupina su mladi ljudi sa problemima ili bolovima u kralježnici zbog kojih osjećaju strah od priključivanja nekoj drugoj grupi vježbi, ili su već vježbali u raznim rekreativnim grupama ali su zbog svog stanja morali izbjegavati veći dio vježbi što dovodi do osjećaja da takav polovičan trening nema smisla.

Ova grupa osmišljena je sa ciljem kako bi došlo do prevencije i korekcije eventualnog problema sa kralježnicom i deformiteta lokomotornog sustava. Program uključuje jogu i pilates tehniku obogaćenu stručnim vježbama pod vodstvom fizioterapeuta kojima nastojimo povećati tonus mišića, opseg pokreta i fleksibilnost. Najviše pažnje posvećujemo statičkim vježbama, vježbama disanja i relaksacije te vježbama ravnoteže i koordinacije. Ukoliko se radi o nekom težem kroničnom stanju, savjetujemo konzultaciju sa liječnikom prije početka vježbi.

Rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 091 949 8440 ili e-mailom na dajana-fizio@hotmail.com

Kontaktirajte nas