Theta healing

Theta healing (theta iscjeljivanje) je model energetskog iscjeljivanja koji je utemeljila Vianna Stibal. To je meditativan proces koji iscjeljuje na svim razinama Vašeg bića – fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj.

U Theta iscjeljivanju koristimo se theta moždanim valovima, koji su vrlo spori i dovode do stanja duboke opuštenosti dopuštajući nam da djelujemo ispod razine svjesnog uma. Ti valovi sadržavaju uspomene i osjećaje, a također vladaju našim stavovima, vjerovanjima i našim ponašanjem.

U Theta iscjeljivanju radimo na četiri nivoa: osnovnom, genetskom, povijesnom i nivou duše, što omogućuje tijelu da svlada tjelesnu bolest i otpusti emocionalne blokade. Osnovni nivo obuhvaća sve ono što smo naučili u ovom životu, vjerovanja koja smo prihvatili još od začeća i koja su postala dio nas. Genetski nivo sadržava vjerovanja koja smo naslijedili od svojih predaka. U povijesni nivo mogu se ubrojiti duboke genetske uspomene, sjećanja iz prošlih života ili iz kolektivne svijesti čovječanstva, a nivo duše obuhvaća najdublja vjerovanja, sve ono što mi jesmo.

Rad na vjerovanjima daje nam izravan pristup podsvjesnom umu i on je sredstvo pomoću kojega možemo mijenjati svoja podsvjesna vjerovanja. Primjerice, osoba svjesno može željeti uspjeh, ali ako nosi vjerovanje da su uspješni ljudi usamljeni, ona će podsvjesno sabotirati uspjeh ma kako se svjesno trudila postići ga. Metoda kojom se koristimo kako bismo utvrdili takva vjerovanja jest mišićno testiranje, a promjena vjerovanja se događa u trenutku.

Theta iscjeljivanje ima još jedan važan aspekt, a to je rad na osjećajima. S pomoću njega možemo brzo i lako naučiti osobu što to znači osjećati se npr. voljenom, poštovanom, paženom i mnoge druge osjećaje koji joj nedostaju jer ih možda nikad prije nije iskusila u životu.

Rezervirajte svoj termin na broj telefona 091 949 8440 ili e-mailom na dajana-fizio@hotmail.com

Kontaktirajte nas