Tretmani tijela

BODY WRAPPING + TERMO DEKA

Tretman traje 45 minuta - osim što smanjujemo opseg kritičnih zona redukcijom celulita i masnog tkiva te radimo detoksikaciju, tretman djeluje izuzetno antistresno i opuštajuće. Tretman izgleda tako da se na kritične zone nanese krema sa aktivnim sastojcima i umota u foliju, nakon čega se klijentica legne u termo deku koja se postepeno zagrijava.

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je tretman koji potiče razgradnju celulita, eliminaciju toksina i viška vode iz tijela, smanjenje obujma i otečenosti ruku i nogu, potiče prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. U ponudi imamo aparativnu limfnu drenažu (presoterapiju) te ručnu limfnu drenažu po dr. Vodderu.

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija je anticelulitna masažna tehnika kritičnih zona koja se radi sa drvenim valjcima – oklagijama. Metoda je nastala devedesetih godina prošlog stoljeća u Kolumbiji, osim na celulit djeluje i na smanjen tonus mišića, zadržavanje vode i slabu cirkulaciju.

ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitna masaža ima snažne pokrete, zbog čega već nakon nekoliko tretmana dolazi do vidljivih rezultata. Poboljšava se cirkulacija i izbacujemo toksine i višak tekućine iz tijela djelovanjem na limfni sustav.

TERMO DEKA

Zagrijte se uz termo deku/infra crvenu saunu koja ima brojne povoljne efekte poput detoksikacije, poboljšanja cirkulacije i metabolizma na staničnoj razini, ubrzava razgradnju masnih stanica, poboljšava rad imunološkog sustava, opušta i smanjuje razinu stresa.

CUPPING

Cupping je metoda tradicionalne alternativne kineske medicine. Koristi se već tisućama godina za liječenje bolesti i boli. Radi se po principu stvaranja vakuuma, tako što se čašice (ventuze) iz kojih se istisne zrak, stave na određeni dio tijela i na taj način se stvara vakuum koji podiže kožu od mišića. Na taj način, omogućava se povećana cirkulacija na tretiranom dijelu. U kineskoj medicini se vjeruje kako se tako pokreće protok životne energije. Kako bi se omogućilo lakše kretanje čašica po koži, na kožu se nanosi ulje, te na taj način, masaža ventuzama bude ugodna za klijenta.

BODY DETOX

Radi se o kombinaciji termo deke i aparativne limfne drenaže za optimalan efekt detoksikacije tijela, tretman traje 40 minuta (20 min termo deka + 20 min limfna drenaža).

ELEKTROSTIMULACIJA

Elektrostimulacija mišića je tehnika koja kontrahira mišiće električnim impulsima. Oni djeluju na mišić na način da reproduciraju prirodnu kontrakciju, takvu kakva se postiže fizičkom aktivnošću. Compex mišićni stimulatori reproduciraju u potpunosti jednake fiziološke učinke na motorički živac kao što ih reproducira mozak i uzrokuju da se mišić napne. Ljudski mišić ne zna od kud signal koji podražuje njen motorni živac dolazi, a signal od mišića postigne točno traženi učinak. Mozak neprestano proizvodi takve naredbe, koje se u obliku točno odmjerenog broja signala u minuti preko kralježnice prenose na motorički živac. Signal potom uzrokuje bilo samo trzaj ili potpunu kontrakciju, ako se ograničimo samo na ta dva učinka. Ako te signale nadomjestimo potpuno jednakima, koje reproduciramo u instrumentu i preko kablova i elektroda prenesemo do motoričkog živca određenog mišića, postići ćemo isti učinak. Elektrostimulacija kontrakcijom mišića aktivira metabolizam, sagorijeva ugljikohidrate i aktivira lipolizu. Tretman se može izvoditi na bilo kojim mišićima koji su oslabili, što daje izvrsne rezultate u slučaju pada tonusa na bedrima, stražnjici, trbuhu i rukama.

Rezervirajte svoj termin na broj telefona 091 949 8440 ili e-mailom na dajana-fizio@hotmail.com

Kontaktirajte nas